Perez laat geen spaan heel van beleid ADO: 'Een blunder van de bovenste plank'

Perez laat geen spaan heel van beleid ADO: 'Een blunder van de bovenste plank'

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 09:59ma 17-02-2020 om 09:59

Kenneth Perez heeft werkelijk geen goed woord over voor het beleid van ADO Den Haag. De analist fileert de Engelse aankopen en vindt dat de club zijn ziel heeft verkocht door clubiconen als Lex Immers en Aaron Meijers te banken voor de 'niets toevoegende' Engelsen.

Perez gaat bij FOX Sports furieus van start met zijn betoog tegen de nummer zeventien van de Eredivisie. "Wat een blunder joh, effe serieus. Dan haal je dus een Engelse trainer, dat kan. Steve McClaren werd ook kampioen. Hij kent de Nederlandse competitie totaal niet. Dan geef je hem een soort carte blanche, ken jij nog wat spelers uit Engeland? Ja hoor, ik ken die, die en die. Dan haal je een hoop spelers uit Engeland, die echt heel weinig tot niks toevoegen. Ik vind dat zo kortzichtig en ongelofelijk dom. Dit past toch totaal niet bij ADO?", vraagt hij zich hardop af.

De Deen is van mening dat ADO gewoon moet blijven teren op spelers met een hart voor de club. "Kijk, Lex Immers heeft zijn beste tijd gehad, Aaron Meijers misschien ook wel, maar dat zijn spelers met een hart voor de club, die de Nederlandse competitie kennen. Die voor ADO willen vechten, en dood willen gaan. Dat wil zo'n Sam Stubbs of Mark Duffy echt niet. Wat kan hen het ook schelen? Het is écht een blunder van de bovenste plank. Het maakt bijna niks uit of je dan zestiende wordt. Dit is belachelijk, écht belachelijk", besluit hij zijn betoog.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws