'Droomtransfer lonkt voor Thy: Serie A-subtopper toont interesse in PEC-spits'

'Droomtransfer lonkt voor Thy: Serie A-subtopper toont interesse in PEC-spits'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 12:17di 18-02-2020 om 12:17

Laatste update: dinsdag 18 februari 2020 om 12:44di 18-02-2020 om 12:44

Lennart Thy mag dromen over een opmerkelijke transfer naar een Europese topcompetitie. Parma, de huidige nummer zeven van de Serie A, zou bovengemiddelde interesse hebben in de Duitse spits.

Thy beschikt in Zwolle over een aflopend contract en dus lijkt een vertrek bij PEC voor de hand te liggen. Volgens Voetbal International is het nog onduidelijk wat de plannen van de club uit Overrijssel zijn, maar een vertrek naar een Europese topcompetitie zal zeker verleidelijk klinken voor Thy, die dit seizoen in 22 competitiewedstrijden acte de présence mocht geven voor de huidige nummer zestien van de Eredivisie.

De PEC-aanvaller wist afgelopen weekend twee keer te scoren tegen Feyenoord (3-4), waarmee zijn seizoenstotaal komt op vijf treffers. De Duitser zou bij een eventuele overgang naar Parma, subtopper in de Serie A, kunnen gaan denken aan zijn vierde avontuur in het buitenland. Na zijn opleiding bij Werder Bremen speelde hij voor VVV Venlo, BB Erzurumspor en PEC Zwolle. Een transfer naar een Europese topcompetitie zou dus een droomtransfer kunnen zijn voor de 27-jarige spits.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws