Update: Ook AD meldt positieve keuring van Antony: 'Laatste documenten afgerond'

Update: Ook AD meldt positieve keuring van Antony: 'Laatste documenten afgerond'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 16:45wo 19-02-2020 om 16:45

Laatste update: woensdag 19 februari 2020 om 17:23wo 19-02-2020 om 17:23

Antony is zonder problemen door de medische keuring van Ajax gekomen. Dat meldt het Braziliaanse medium Globo Esporte woensdagmiddag.

De Telegraaf schreef dinsdagochtend al dat Ajax het toptalent van São Paolo dinsdag medisch zou gaan keuren in Brazilië. Antony is door de Amsterdammers in zijn thuisland gekeurd om hem zo een lange reis te besparen. De medische checks leverden naar verluidt geen problemen op en dus staat niets een definitieve transfer van de jongeling nog in de weg.

Eerder meldde De Telegraaf al dat Ajax een akkoord heeft bereikt met de Braziliaanse club omtrent de talentvolle aanvaller. Ajax gaat minimaal zestien miljoen euro betalen voor Antony. De speler heeft zelf inmiddels ook al een akkoord bereikt met Marc Overmars. Overmars wist in de onderhandelingen met São Paolo ook de doorverkoopclausule van David Neres af te kopen. 

In Brazilië wordt Antony gezien als een van de grotere talenten. Afgelopen winter hoopte Ajax hem al naar Nederland te halen maar daar slaagde de koploper van de Eredivisie niet in. 

Update: ook het Algemeen Dagblad meldt nu dat Antony zijn medische keuring heeft doorstaan. "De laatste documenten worden nu afgerond, normaliter zal dat de komende dagen klaar zijn. Maar het blijft de voetballerij en het betreft een complexe transfer dus je moet altijd een slag om de arm houden", zegt een vertegenwoordiger van Forza Sports Group tegen het AD. Dat bedrijf had ook een groot aandeel in de overstap van David Neres naar Ajax.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws