Onbegrip na Barça-transfer: 'Ik snap het niet en vind het ook gewoon slecht'

Onbegrip na Barça-transfer: 'Ik snap het niet en vind het ook gewoon slecht'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 16:49do 20-02-2020 om 16:49

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 16:58do 20-02-2020 om 16:58

Rivaldo heeft weinig begrip voor het transferbeleid van FC Barcelona. De voormalig middenvelder van de Catalanen snapt niet dat de komst van Martin Braithwaite wordt verkozen boven het doorschuiven van eigen jeugd.

FC Barcelona zit krap in de aanvaller nu Luis Suárez en Ousmane Dembélé geblesseerd zijn. Om het gat op te vangen werd de 28-jarige Braithwaite deze week overgenomen van Leganes. "Ik begrijp het niet en ik vind de transfer om meerdere redenen ook slecht", zegt Rivaldo tegen AS.

"Ze halen een speler buiten de transferperiode om, terwijl ze gewoon een speler uit de jeugdopleiding naar voren moeten schuiven. Daarnaast zag ik niet verbetering in het elftal, waardoor ik geen belangrijke reden zie om een extra spits te halen", legt de voormalig topspeler uit.

"Met alle respect, maar ik twijfel of hij de speler is die Barça op dit moment nodig heeft. Ik dacht zelf aan een wat jongere speler die beter kan worden. Nu hebben ze hem overgenomen van een club in degradatienood, niemand wint in deze situatie."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws