Ajax-target neemt via Instagram voorschot op transfer en traint al in Nederland

Ajax-target neemt via Instagram voorschot op transfer en traint al in Nederland

20-02-2020 15:50 Laatste update: 15:55
81

Het lijkt een kwestie van tijd tot de transfer van Giovanni (18) naar Ajax wordt afgerond. In afwachting van een definitieve deal traint het talent van Santos al op Nederlandse bodem.

Dat is te zien in een Instagram-story van zijn zaakwaarnemer, waarin Giovanni met de bal in training is op een kunstgrasveld. Het is niet duidelijk op welk sportcomplex de jongeling traint. Ook op zijn sociale media loopt Giovanni al wat vooruit op zijn transfer naar Ajax. Hij is een behoorlijk aantal Ajacieden gaan volgen op Instagram, waaronder Hakim Ziyech, Dusan Tadic, David Neres, Donny van de Beek en Naci Ünüvar.

De verwachting is dat Giovanni spoedig een vijfjarig contract zal tekenen bij Ajax. Het talent, spelend als middenvelder, is transfervrij omdat hij weigerde zijn contract bij Santos te verlengen. Santos is op zijn beurt verbolgen over de gang van zaken en overweegt via de rechter alsnog een transfersom af te dwingen bij Ajax, omdat de Amsterdammers al een tijd geleden contact zochten met Giovanni.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s