Voormalig Atlético-speler Juanfran helpt Ajax-target Antony: 'Blijf ik ook doen'

Voormalig Atlético-speler Juanfran helpt Ajax-target Antony: 'Blijf ik ook doen'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 10:13vr 21-02-2020 om 10:13

Laatste update: vrijdag 21 februari 2020 om 12:15vr 21-02-2020 om 12:15

Voormalig Atlético Madrid-verdediger Juanfran looft aanstaand Ajax-speler Antony. De twee spelen op het moment samen bij São Paulo FC en volgens Juanfran heeft de jonge aanvaller alles in zich om de absolute top te halen.

De transfer is nog niet rond, maar het heeft er alle schijn van dat Antony volgend seizoen in Amsterdam voetbalt. "Ik heb echt veel liefde en respect voor hem", vertelt de inmiddels 35-jarige Juanfran in gesprek met ESPN. "Hij is als een klein broertje voor me en ik probeer hem te helpen. Dat blijf ik ook doen, om zeker te zijn dat alles goed blijft gaan met hem."

Juanfran denkt dat Antony alles in zich heeft om de absolute top te halen. "Hij heeft de kwaliteiten om het te maken als voetballer", vervolgt de verdediger. "Hij zal hard moeten blijven werken om sterker en stabieler te worden. Ik weet zeker dat hij gaat slagen in Europa."

Ajax is van plan het transferrecord van de club te breken om de komst van de aanvaller mogelijk te maken. Waarschijnlijk moet Antony zeker twintig miljoen euro kosten, maar daar komen dan ook nog bonussen bovenop.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws