PSV-aankopen teleurgesteld door Faber: 'Keuze aan speler of hij meegaat of niet'

PSV-aankopen teleurgesteld door Faber: 'Keuze aan speler of hij meegaat of niet'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 13:31vr 21-02-2020 om 13:31

Ernest Faber merkt dat de schwung langzaam terugkeer in het elftal van PSV. Na een reeks van verloren wedstrijden en remises is de club uit Eindhoven weer op de goede weg.

PSV staat op de vierde plaats met een achterstand van elf punten op koploper Ajax en vijf op nummer twee AZ. "De eerste plaats is een utopie, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit", zegt Faber. "De tweede en derde plaats ligt nu weer voor ons. Iedereen is wat vrolijker,  maar als dat niet zo is kunnen we er weinig van."

Faber merkt dat PSV de stijgende lijn heeft ingezet nadat er is gewonnen van Willem ll en ADO Den Haag. "De laatste twee keer was het beter. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd en dan zien we wel verder."

Faber ziet geen reden om zijn formatie te wijzigen nu PSV ineens aan het winnen is. Dat stelt de aankopen mogelijk teleur. "Je wint nu twee keer en de resultaten zijn beter. Ik heb tegen ze gezegd dat de beste en de juiste spelers spelen. In die situatie zitten we nu. De keuze is aan de speler of hij meegaat of niet en iedereen doet dat."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws