Twijfels over Angeliño door 'pittig prijskaartje': 'Ongelooflijk snel aangepast'

Twijfels over Angeliño door 'pittig prijskaartje': 'Ongelooflijk snel aangepast'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 12:35za 22-02-2020 om 12:35

Angeliño verruilde Manchester City in januari op huurbasis voor RB Leipzig, waar hij zich razendsnel heeft aangepast. Trainer Julian Nagelsmann wil hem behouden, maar weet nog niet zeker of de 23-jarige Spanjaard definitief wordt overgenomen.

Volgens Kicker heeft de Bundesliga-topclub de optie om Angeliño komende zomer voor twintig miljoen euro te kopen. "Hij heeft een pittig prijskaartje", vertelt Nagelsmann aan het Duitse voetbaltijdschrift. "We moeten eerst kijken wat er in onze portemonnee zit, en we moeten afwachten of de speler en de verkopende club meewerken. Dat zal de toekomst uitwijzen."

Nagelsmann is hoe dan ook tevreden over de linksback, die volgens hem veel op intuïtie speelt. "Hij moet hier veel dingen anders doen dan bij Pep Guardiola. Hij past zich ongelooflijk snel aan", stelt de Duitse trainer. "Hij is de enige nieuwkomer die zo ontzettend snel doorheeft hoe ik over voetbal denk, maar wel vooral offensief. Hij is in de laatste linie nog niet zo stabiel."

Angeliño maakte vorig seizoen veel indruk bij PSV. Manchester City besloot daarom gebruik te maken van de optie om hem voor twaalf miljoen terug te halen. Bij de Premier League-topclub kwam de Spanjaard echter nauwelijks aan bod.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws