'Als Barça of Real zich meldt voor Van Dijk, is het moeilijk om nee te zeggen'

'Als Barça of Real zich meldt voor Van Dijk, is het moeilijk om nee te zeggen'

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 15:17zo 23-02-2020 om 15:17

Het wordt voor Liverpool een heidens karwei om Virgil van Dijk op Anfield te houden. Dat voorspelt Paul Ince, die denkt dat grootmachten als FC Barcelona en Real Madrid kans maken op de komst van de Nederlandse verdediger.

Liverpool ligt op koers om de eerste landstitel sinds 1990 te pakken in Engeland, maar staat ná het seizoen voor meer uitdagingen. Het succes kan er volgens Ince toe leiden dat Barça en Real om de hoek komen kijken voor onder meer Van Dijk. "We hebben dat kunnen zien met Philippe Coutinho. Barça meldde zich en hij was vertrokken", aldus de oud-international van Engeland tegen de Liverpool Echo. "Het is nu zaak voor Liverpool om de beste spelers te behouden."

"Of Van Dijk gaat blijven? Als Barcelona of Real Madrid voor hem op de stoep staat, is het moeilijk om nee te zeggen", verwacht Ince, die voor onder meer Manchester United, Liverpool en Internazionale speelde. "Liverpool moet uitkijken dat het niet het slachtoffer wordt van het eigen succes. Als je zoveel goede dingen doet, zet dat Barça en Real op scherp. En het is gewoon moeilijk om als speler nee te zeggen als ze zich melden. Ik ben benieuwd hoe Liverpool en Jürgen Klopp hiermee gaan dealen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws