'Hell of a job' voor Dumfries bij PSV: 'Fout als deze eigenlijk onvoorstelbaar'

'Hell of a job' voor Dumfries bij PSV: 'Fout als deze eigenlijk onvoorstelbaar'

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 07:21ma 24-02-2020 om 07:21

Denzel Dumfries is de aanjager van PSV. De aanvoerder nam de Eindhovenaren zaterdag op sleeptouw tijdens de 1-2 zege bij Vitesse in de Eredivisie, stelt De Telegraaf-rapporteur Edo Ophof, die het optreden van Dumfries beloont met een 7.

"Denzel toont zich de leider die PSV zich zo wenst", steekt Ophof van wal. "Als je ziet hoe hij deze wedstrijd aanpakt en overal mee bezig is, verdient hij daarvoor een compliment. Zowel defensief als offensief laat Denzel zich zien. Hij eist ballen op en is er nadrukkelijk mee bezig om de hele rechterflank te bestrijken."

Dumfries probeerde zijn ploeg op sleeptouw te nemen. "Hij is daar enorm mee bezig en ik zie dat als een groot pluspunt", vervolgt de oud-verdediger van onder meer Ajax. "Al is het soms nog een hell of a job, wanneer je iemand als Daniel Schwaab om je heen hebt lopen." De Duitser ging in de fout bij de openingstreffer van Vitesse. "Een fout als deze is eigenlijk onvoorstelbaar op dit niveau."

Ophof ziet dat er sowieso nog een hoop te verbeteren valt bij PSV. "Een groot deel van de wedstrijd was immers verschrikkelijk om naar te kijken. Met Vitesse en PSV stonden er twee ploegen op het veld die zelfvertrouwen missen en vooral voetballen om tegengoals te voorkomen. Dat komt het niveau niet ten goede."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws