Viergever dankt PSV-fans: 'Lekker dat je met carnaval wint voor de stad'

Gepubliceerd: zo 23 februari 2020 om 18:55

Nick Viergever denkt dat het lek boven is bij PSV. De Eindhovenaren boekten zondag op bezoek bij Vitesse (1-2) de derde overwinning op rij.

Danny Vos
ARNHEM

"Als je ziet hoe wij nu ook terugkomen, dat vind ik eigenlijk het mooiste. 1-0 achter, dat sukkelde dan een beetje voort in die periode hiervoor. Maar nu zit je in een fase dat er meer vertrouwen in de ploeg is. Daardoor kun je het ombuigen", zegt Viergever tegen VoetbalPrimeur.

De verdediger is blij met de steun van de fans in het Gelredome. "Ze zongen in de warming-up al. Die steun is gewoon heel groot, dat voelen wij ook. Als zo'n vol uitvak zingt geeft dat wel een boost om die drie punten mee te nemen", aldus de linkspoot. "Eindhoven is al een feest met carnaval. Dat je dan als club wint voor de stad is alleen maar lekker."

PSV kan zich nu opmaken voor de kraker tegen Feyenoord. "Wij zitten in een lekkere reeks, zitten er weer helemaal in. Dat wordt een mooi potje. Daar moet je naar uitkijken en niet van onder de indruk raken. Thuis met alle fans moeten we de overtuiging hebben dat we gaan winnen. Er staat wat leuks op het spel. Zo moet je het ook zien. Er zit een hele goede vibe in deze groep."

Bekijk de video voor het hele interview met Viergever, die ook een tipje van de sluier oplicht over zijn carnavalsplannen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws