Bakker uit de douche gezet door Di María: Wilde absoluut niet in een andere

Bakker uit de douche gezet door Di María: "Wilde absoluut niet in een andere"

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 12:39di 25-02-2020 om 12:39

Laatste update: dinsdag 25 februari 2020 om 17:31di 25-02-2020 om 17:31

Mitchel Bakker maakt tegenwoordig stevig deel uit van de eerste kleedkamer van Paris Saint-Germain en daar komen natuurlijk sterallures van ploeggenoten bij kijken. Zo werd de oud-Ajacied onlangs door Ángel Di María uit de douche gezet. 

"Ángel vindt het geweldig om iedereen in de maling te nemen", zegt doelman Bulka in een openhartig interview met het Poolse YouTube-kanaal Foot Truck. "Maar hij heeft ook een grappige trainingsroutine. Hij wil elke dag hetzelfde doen. In de gym zit hij altijd op dezelfde fiets."

"En onlangs stonden we onder de douche en waren er nog zeven cabines vrij. Mitchel Bakker stond in de cabine waar Di María altijd wil staan en Ángel wilde absoluut niet in een andere douche. Dus hij vertelde Mitchel dat hij snel eruit moest. We moesten toen aan Mitchel uitleggen dat dit toch echt de douche van Di María was, want Angel spreekt na vijf jaar in Frankrijk nog geen Frans. En de manier waarop hij zich afdroogt na een wedstrijd is ook altijd hetzelfde: eerst schouders, dan benen, dan hoofd."

Pizza Hazard
In het interview vertelt Bulka, die voor zijn tijd in Parijs bij Chelsea onder contract heeft gestaan, ook over Eden Hazard en Diego Costa. Volgens de doelman zat Hazard altijd in de pizzeria in Londen. "Daar was het geen probleem, maar bij Real, zeker met zijn recente blessure, is hij waarschijnlijk te ver gegaan met zijn gewicht."

Costa doet zijn broek uit
Over Diego Costa haalt Bulka een incident op de training aan waarbij hij Nathaniel Chalobah tackelde. "Diego vond dat hij zich aanstelde. Hij trok zijn broek uit en ging op zijn gezicht zitten, waarna hij wegrende. Ik heb nog nooit zoiets gezien."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws