Jon Bon Jovi onthult: 'Bayern-spelers zaten avond voor Chelsea-uit aan de whisky'

Jon Bon Jovi onthult: 'Bayern-spelers zaten avond voor Chelsea-uit aan de whisky'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 08:28vr 28-02-2020 om 08:28

Laatste update: vrijdag 28 februari 2020 om 08:42vr 28-02-2020 om 08:42

Bon Jovi-frontman Jon Bon Jovi heeft een opmerkelijk verhaal gedeeld over enkele spelers van Bayern München. De Amerikaanse rockster beweert dat enkele spelers van Der Rekordmeister de avond voor de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Bayern zich te goed hebben gedaan aan alcoholische versnaperingen.

Bon Jovi zat maandag in hetzelfde hotel als de spelers van Bayern, vertelt hij aan talkSPORT. "Ik zat daar aan de bar, minding my own business. Toen kwam het team van Bayern ook langs", aldus de rockzanger, bekend van hits als You Give Love A Bad Name en Livin' On A Prayer.

Dinsdag veegde de regerend Bundesliga-kampioen de vloer aan met Chelsea, dat thuis een 0-3 nederlaag moest slikken. "Met whisky en bier als brandstof hebben ze Chelsea weggevaagd. Wat zegt dat over het drankgebruik van Chelsea?", lacht Bon Jovi. "De spelers van Bayern zaten aan de whisky, ze hadden het prima naar hun zin... And now I'm getting everyone in trouble, haha."

Bayern is na de ruime zege op Stamford Bridge al nagenoeg zeker van de Champions League-kwartfinales. De return in Duitsland vindt plaats op woensdag 18 maart.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws