Boadu woont vlakbij Ajax-stadion: 'Dan zet ik wel mijn capuchon op'

Boadu woont vlakbij Ajax-stadion: 'Dan zet ik wel mijn capuchon op'

Gepubliceerd: zaterdag 29 februari 2020 om 06:58za 29-02-2020 om 06:58

Laatste update: zaterdag 29 februari 2020 om 15:56za 29-02-2020 om 15:56

Myron Boadu weet na zijn sensationele slotfase-treffer tegen Ajax (1-0) amper meer wat scoren is. De AZ-spits wist slechts twee keer te scoren in de laatste tien wedstrijden en is in aanloop naar de volgende ontmoeting met Ajax uit op verbetering.

In eerste instantie probeert Boadu zich in gesprek met De Telegraaf groot te houden over zijn doelpuntendroogte. "Mwahhh, de media zijn daar wel een beetje mee bezig. Ik denk dat ik het me niet moet laten aanpraten", zegt Boadu, die donderdag nog pijnlijk werd uitgeschakeld in de Europa League. "Ik denk dat de dreun met Ajax in aantocht snel wordt verwerkt. Dat zeiden we in de kleedkamer ook tegen elkaar: zondag is het belangrijkste, dan gaan we er vol voor en moeten we er staan."

Even later ontdooit de jonge spits dan tóch en geeft hij toe te balen van zijn schamele productie de afgelopen tijd. "Ja natuurlijk, als spits wil je scoren, elke wedstrijd weer. En dat heb ik nu al een tijdje niet meer gedaan, terwijl het volgens mij wel mogelijk is om iedere wedstrijd minstens één doelpunt te maken." Boadu is in ieder geval van plan Ajax opnieuw pijn te doen, dit keer in het hol van de leeuw. "Ik was van plan om na de wedstrijd te voet naar huis te gaan, het is drie minuten lopen. Ik zou het met mijn ogen dicht kunnen doen. Als we winnen, zet ik wel mijn capuchon op", grapt hij ten slotte.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws