Utrecht-verdediger hoopt op vervolgstap: 'Het kan in één keer snel gaan'

Utrecht-verdediger hoopt op vervolgstap: 'Het kan in één keer snel gaan'

01-03-2020 12:31
29

Sean Klaiber was dichtbij een transfer naar een Bundesliga-club. De Utrecht-verdediger hoopt in de toekomst nog een stap te maken, maar geeft aan dat hij FC Utrecht echt niet zomaar gaat verlaten.

De verdediger denkt aan zijn toekomst en hoopt een mooie stap naar het buitenland te kunnen maken. "Ik heb altijd al aangegeven dat ik wel opensta voor een vervolg aan mijn carrière", begint Klaiber in gesprek met RTV Utrecht. "Maar Utrecht is mijn thuis, ik ga het niet zomaar verlaten. Mijn familie zit hier goed. Ik ben een kind van de club."

Klaiber was dicht bij een transfer naar een niet bij naam genoemde Bundesliga-club, maar die deal ging uiteindelijk niet door. "Het kan in één keer snel gaan, maar het ligt gewoon aan je prestaties. Het team moet bij je passen. De Duitse competitie past denk ik wel bij mij, maar mijn focus ligt nu bij Utrecht en ik wil de beker winnen, ik wil het liefst zo hoog mogelijk eindigen en anders gewoon de play-offs winnen. Dan zien we wel verder", sluit de verdediger af.

Klaiber kwam dit seizoen 23 keer in actie voor FC Utrecht en maakte in die optredens drie doelpunten. Daarnaast gaf hij ook drie assists. De wedstrijd van zondagmiddag tegen RKC Waalwijk moet hij aan zijn neus voorbij laten gaan, Klaiber is geschorst nadat hij vijf gele kaarten pakte.