Uitblinkende Vermeer in Elftal van de Week in MLS: ploeggenoot Vela ook verkozen

Uitblinkende Vermeer in Elftal van de Week in MLS: ploeggenoot Vela ook verkozen

Gepubliceerd: dinsdag 3 maart 2020 om 08:01di 03-03-2020 om 08:01

Laatste update: dinsdag 3 maart 2020 om 08:14di 03-03-2020 om 08:14

Kenneth Vermeer maakt meteen indruk bij Los Angeles FC. De keeper vertrok in de winterstop bij Feyenoord en kon daardoor afgelopen zondag de eerste wedstrijd van Los Angeles FC in het nieuwe MLS-seizoen meedoen.

De Nederlander liet zich meteen zien. Met een aantal goede reddingen heeft hij zichzelf in het Elftal van de Week gekeept in de MLS. Vermeer hield zijn ploeg op de been tegen nieuwkomer Inter Miami van David Beckham. Het duel eindigde in een 0-1 overwinning voor Los Angeles FC.

De matchwinner aan de zijde van Los Angeles was Carlos Vela, die net als vorig seizoen ook nu meteen weer indruk weet te maken. De Mexicaanse aanvaller zorgde er met een pareltje voor dat de drie punten mee terug gingen naar Los Angeles: hij passeerde een aantal spelers en verschalkte de keeper van Inter Miami met een prachtig lobje. 

Voor Vermeer zal zijn eerste uitverkiezing in het Elftal van de Week een bevestiging zijn van zijn keuze voor de Verenigde Staten. De doelman gaf eerder al aan graag actief te willen zijn in het land en heeft zijn gedroomde stap dus kunnen maken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws