Vermeer verrast door interesse uit vakantiestad LA: 'Beslissing stond direct vast'

Vermeer verrast door interesse uit vakantiestad LA: 'Beslissing stond direct vast'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 11:16za 25-01-2020 om 11:16

Laatste update: zaterdag 25 januari 2020 om 11:51za 25-01-2020 om 11:51

Kenneth Vermeer is begonnen aan zijn Amerikaanse avontuur. De doelman stapte over van Feyenoord naar Los Angeles FC en heeft zin om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe club.

"Ik heb al mijn hele carrière in Nederland gespeeld en dit was het moment om een stap te maken. Ik was klaar voor een volgende uitdaging", laat de doelman weten voor de camera van zijn nieuwe club. "LAFC is een mooie club, ik heb ze het afgelopen seizoen zien spelen en ze waren fantastisch."

"De manier van spelen is zoals ik graag wil spelen", vervolgt Vermeer. "Dus toen de club zich meldde bij me was ik verrast, maar ook blij. Ik was verrast omdat niet veel keepers van Nederland naar de MLS gaan. Voor mij was dit een hele mooie kans dus mijn beslissing stond al gelijk vast. Ik wilde hier naartoe, maar het was aan de clubs."

Vermeer is geen onbekende in de stad van zijn nieuwe werkgever, aangezien hij al meerdere keren in Los Angeles is geweest. "Ik houd van Los Angeles, ik kwam hier vaak en had er de beste vijf jaar vakantie." Gezien zijn goede ervaringen in de stad was de keuze om naar LAFC te verkassen snel gemaakt, al zal Vermeer wel moeten wennen aan de nieuwe situatie. "Vakantie en hier wonen is iets heel anders. Ik moet nu een andere mindset hebben."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws