Vliegende start Vermeer bij Los Angeles FC: Nederlander houdt doel schoon

26-01-2020 09:40 Laatste update: 09:46
20

Een goede start voor Kenneth Vermeer bij Los Angeles FC. De Nederlandse doelman mocht in het oefenduel met Peñarol meteen onder de lat beginnen bij zijn nieuwe club en hield zijn doel schoon. De wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor Los Angeles FC.

Het was de eerste oefenwedstrijd voor Los Angeles FC, dat binnenkort start aan het nieuwe seizoen in de Major League Soccer. De tegenstander uit Uruguay keek al snel tegen een achterstand aan. Carlos Vela, vorig seizoen de grote uitblinker bij Los Angeles FC, opende al na negen minuten de score voor zijn ploeg. Vela kwam vorig seizoen 36 keer tot scoren in 33 wedstrijden in de MLS. Voor het rustsignaal maakte Adrien Pérez er nog 2-0 van.

Dat was ook meteen de eindstand, aangezien er na rust niet meer werd gescoord door beide teams. Het betekent een prima start voor Vermeer in zijn eerste wedstrijd voor Los Angeles FC. Naar verwachting speelt de ploeg van trainer Bob Bradley dit seizoen wederom mee om de titel in de Verenigde Staten. Op 1 maart staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Hierin is Miami FC, de nieuwe club van David Beckham, de tegenstander.