Geen schadeherstel in Enschede: 'Brama, García en Boschker, komt niet meer goed'

Geen schadeherstel in Enschede: 'Brama, García en Boschker, komt niet meer goed'

04-03-2020 14:03 Laatste update: 14:14
53

De storm tussen Wout Brama, Sander Boschker en Gonzalo García lijkt wat te zijn gaan liggen, maar van een verzoening is geen sprake. Men zou elkaar nog altijd niet kunnen luchten of zien.

Leon ten Voorde, journalist van TC/Tubantia gaat in Voetbalpraat op FOX Sports in op het onderwerp dat de gemoederen in Enschede lange tijd bezighield. "Ik heb heel veel bij de club meegemaakt, maar dit nog niet. Er is niks opgelost door de club en Ted Van Leeuwen, met dit als gevolg. Brama is alleen bij de selectie gehaald om het publiek rustig te houden, voor de wedstrijd tegen AZ. Het was een godswonder dat ze die wedstrijd wonnen."

De journalist kan bevestigen dat het niet meer goed zal komen met het clubicoon in De Grolsch Veste. "Nu zit Brama bij de groep, het moet geforceerd allemaal één familie zijn. Brama en García, dat komt niet meer goed. Brama en Boschker komt ook niet meer goed. Iedereen had toch wel verwacht dat Boschker in het openbaar zijn excuses zou aanbieden. Hij had kunnen zeggen dat hij de trainer wou beschermen, en daarin te ver is gegaan. Dan had je een bepaalde angel eruit gehaald", concludeert Ten Voorde.