Brama gaat maandagavond eerste minuten in 2020 maken voor FC Twente

Brama gaat maandagavond eerste minuten in 2020 maken voor FC Twente

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 19:12ma 17-02-2020 om 19:12

Wout Brama gaat maandagavond zijn eerste speelminuten maken van 2020. Hij komt in actie voor Jong FC Twente, dat thuis speelt tegen Jong De Graafschap. De wedstrijd is om 18.30 uur begonnen.

Om Brama (33) is de afgelopen weken veel te doen geweest. De middenvelder werd structureel buiten de selectie van trainer Gonzalo Garcia gelaten en achteraf bleek dat de technische staf het helemaal niet meer in Brama zag zitten, zo bleek uit uitgelekte tapes.

Een deel van de supporters sprak na de verloren wedstrijd tegen FC Emmen met Garcia en ook Sander Boschker was daarbij aanwezig. De supporters wilden Brama zo snel mogelijk terugzien in de selectie, terwijl Bosckher juist verkondigde dat Brama voor verdeling zorgde in de kleedkamer en een splijtzwam was. Garcia besloot voor rust te kiezen en haalde Brama terug bij de selectie voor het duel met AZ van afgelopen zaterdag. Hij kwam daarin niet in actie.

Maandag mag Brama meedoen met Jong Twente. Hij kwam voor het laatst in actie op 20 december vorig jaar, toen er met 3-0 werd verloren van RKC Waalwijk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Brama moet na dit seizoen vertrekken

(408 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws