'De komende tegenstanders zullen niet zo dom om zijn om Dumfries zo vrij te laten'

'De komende tegenstanders zullen niet zo dom om zijn om Dumfries zo vrij te laten'

09-03-2020 19:20
29

De weg naar boven lijkt in Eindhoven de laatste tijd ingezet met goede resultaten onder Ernest Faber. Volgens Aad de Mos ligt de grote valkuil bij PSV nu in het denken dat het lek volledig boven is.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft De Mos aan dat PSV op zijn hoede moet zijn na de goede resultaten van afgelopen weken. "Complimenten voor Faber. Hij heeft belangrijke punten gepakt in drie moeilijke wedstrijden. De grote valkuil is nu om te denken dat het lek wel even boven is. Dat ze gaan denken dat ze nu wel even rustig aan kunnen gaan doen. De komende tegenstanders zullen niet zo dom zijn als FC Groningen, om Denzel Dumfries zo vrij te laten."

De Mos gaat daarnaast nog wat dieper in op Lars Unnerstall, die de laatste weken een uitstekende indruk maakt in de Eindhovense goal. "Het wordt met de week beter lijkt het wel bij Unnerstall. We gaan zien hoe hij het doet als hij meer met zijn voeten moet gaan doen, tegen de kleine clubs. Hij is een puntenpakker op dit moment. Als je meer mee moet spelen als een soort libero, dan kan je hem pas écht goed beoordelen", zegt De Mos, die niet te flauw is zijn ongelijk toe te geven. "Als hij dat ook goed doet, ben ik de eerste die zijn woorden terugneemt en beaamt dat hij beter is dan Jeroen Zoet."