'Rampseizoen Drinkwater compleet: kopstoot op training, einde aan tweede verhuur'

'Rampseizoen Drinkwater compleet: kopstoot op training, einde aan tweede verhuur'

Gepubliceerd: woensdag 11 maart 2020 om 15:54wo 11-03-2020 om 15:54

Het seizoen 2019/2020 dreigt voor Danny Drinkwater uit te lopen op een totale mislukking. Volgens diverse Engelse media is de Chelsea-huurling – ooit voor bijna veertig miljoen euro overgenomen van Leicester City – van de training gestuurd bij zijn huidige club Aston Villa.

Onder meer de BBC meldt dat Drinkwater het aan de stok kreeg met zijn Spaanse teamgenoot Jota. The Daily Mail claimt meer informatie te hebben: de drievoudig international van Engeland zou Jota zelfs een kopstoot hebben gegeven, nadat de twee ruzie kregen met elkaar. Aston Villa lijkt nu serieus te overwegen om de huurdeal met Chelsea voortijdig te beëindigen: The Villans hebben echter nog niet publiekelijk gereageerd op het incident.

Voor Drinkwater zou het de tweede keer dit seizoen zijn. Voor de winterstop speelde hij voor Burnley, maar kon hij slechts twee wedstrijden op zijn naam schrijven vanwege blessureleed: volgens de Britse boulevardmedia had dit voornamelijk te maken met een vechtpartij in het nachtleven van Manchester. De dertigjarige middenvelder staat bij Chelsea nog twee jaar onder contract, maar lijkt op Stamford Bridge niet veel perspectief te hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws