Update: Flamengo-trainer Jesus blijkt na tweede test niet besmet met coronavirus

Update: Flamengo-trainer Jesus blijkt na tweede test niet besmet met coronavirus

Gepubliceerd: dinsdag 17 maart 2020 om 07:48di 17-03-2020 om 07:48

Laatste update: donderdag 19 maart 2020 om 07:57do 19-03-2020 om 07:57

Het coronavirus heeft opnieuw een voetbaltrainer getroffen. Na de besmetting van onder meer Arsenal-manager Mikel Arteta is nu ook Flamengo-coach Jorge Jesus positief getest.

De 65-jarige Portugees bevestigde zelf het nieuws. "Het klopt dat mijn test positief was en het klopt ook dat ik me normaal voel. Ik voel me precies hetzelfde als een maand, een jaar, twee, drie jaar geleden. Ik heb geen symptomen", liet de besmette trainer weten op social media.

Jesus gaat nu in quarantaine, maar blijft uiterst positief en hoopt snel weer normaal te kunnen leven. "Ik denk dat ik over een week of twee weer normaal mijn ding kan doen", besluit de coach, die er niet blij mee was dat het voetbal in Brazilië afgelopen weekend doorging. Inmiddels is besloten dat er de komende twee weken niet gevoetbald wordt in de provincie Rio de Janeiro.

Update: Jorge Jesus blijkt toch niet besmet met het coronavirus, zo meldt de trainer via een bericht op Twitter. Een tweede test heeft uitgewezen dat de voormalig trainer van onder meer Benfica en Sporting Portugal opgelucht adem kan halen. Jesus uitte eerder al kritiek aan het adres van de Braziliaanse voetbalbond. Volgens de Portugees had de competitie in het land veel eerder stilgelegd moeten worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws