Raiola voorzichtig met Haaland: 'Hij vertrekt deze zomer niet bij Dortmund'

Raiola voorzichtig met Haaland: 'Hij vertrekt deze zomer niet bij Dortmund'

Gepubliceerd: donderdag 19 maart 2020 om 16:09do 19-03-2020 om 16:09

Laatste update: donderdag 19 maart 2020 om 16:52do 19-03-2020 om 16:52

Mino Raiola vertelde dat hij deze zomer een 'grote speler naar Real Madrid wil brengen', maar de Nederlandse zaakwaarnemer denkt daarbij niet aan Erling Braut Haaland. De Noorse sensatie blijft waarschijnlijk 'gewoon' bij Borussia Dortmund.

Haaland kent een indrukwekkende start in de Bundesliga. De negentienjarige spits scoorde in veertien competitieduels liefst zestien keer en gaf ook nog eens zes assists. Mede door een clausule van naar verluidt 75 miljoen gonzen nu al geruchten over een nieuwe toptransfer in de zomer. Met name Real Madrid wordt met hem in verband gebracht.

"Hij is een heel belangrijk talent", reageert Raiola tegenover Marca. "Het is geweldig om hem te zien spelen en om te zien hoe hij zich elke wedstrijd ontwikkelt. Niemand had verwacht dat hij zich zo snel zou aanpassen aan de Bundesliga en de Champions League bij een team als Borussia Dortmund. Niemand."

"Het is niet makkelijk om de overstap van Oostenrijk naar Duitsland te maken en zo'n niveau te halen", vervolgt Raiola, die desondanks voorzichtig is met Haaland. "Hij moet nog veel verbeteren. Hij zal bij Dortmund blijven zolang als nodig is. Het klopt dat hij zich misschien sneller dan verwacht ontwikkelt, maar ik denk niet dat hij deze zomer vertrekt bij Dortmund."

Marca weet dat Real Madrid nog geen toenadering zocht tot Haaland en zijn entourage. Wel volgt de Spaanse grootmacht zijn ontwikkeling op de voet.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Haaland kan Real Madrid al aan

Ja
67%
Nee
33%
(3781 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws