Een terugkeer bij Ajax? Wie weet. Dat zit een soort van wel in de planning

"Een terugkeer bij Ajax? Wie weet. Dat zit een soort van wel in de planning"

Gepubliceerd: vrijdag 20 maart 2020 om 18:20vr 20-03-2020 om 18:20

Laatste update: vrijdag 20 maart 2020 om 18:23vr 20-03-2020 om 18:23

Een terugkeer van Jan Vertonghen bij Ajax 'zit een soort van wel in de planning'. De verdediger weet echter niet of het zover komt en laat zijn toekomst voor de rest open. Vertonghen speelt momenteel bij Tottenham Hotspur, waar zijn contract afloopt. 

Vertonghen was afgelopen winter in beeld bij Ajax, maar van een overstap naar Amsterdam kwam het niet. De Telegraaf meldde dat een terugkeer financieel niet haalbaar was en daarnaast wilde Vertonghen zelf niet concurreren met zijn vriend Daley Blind.

Vertonghen laat in gesprek met Kat Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, weten een terugkeer bij Ajax helemaal niet uit te sluiten. "Een terugkeer bij Ajax? Wie weet. Dat zit een soort van wel in de planning", zegt de Belg daar kort over op Instagram.

Of Vertonghen zijn carrière af gaat sluiten bij een Belgische club weet hij ook niet. "Als ik naar Club Brugge ga dan maakt Kompany me dood, maar als ik naar Anderlecht ga maakt mijn familie me dood, dus ik weet het niet", zegt hij grappend. Vertonghen speelde in de jeugd van VK Tielrode en Germinal Beerschot.

Vertonghen vertrok in de zomer van 2012 bij Ajax en is inmiddels bezig aan zijn achtste seizoen bij Tottenham. Vorig jaar schakelde hij Ajax uit in de halve finale van de Champions League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax voor Vertonghen gaan?

Ja
66%
Nee
34%
(3132 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws