Gözübüyük maakt gehakt van collega: "Heeft nog net geen botox in z'n gezicht"

24 maart 2020 om 22:33
Laatste update: 24 maart 2020 om 22:56

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft gehakt gemaakt van een collega, die hij niet bij naam noemt. Hij heeft het op weg naar het topvoetbal niet makkelijk gehad, vertelt hij in de Youtube-show van Andy van der Meyde. Gözübüyük onthult alles in zijn boek, dat nog uit moet komen.

"Ik ben blij dat ik ondanks alle tegenslagen en haters ben doorgegaan. Die pak ik ooit allemaal wel een keer terug. Ik zal het nooit vergeten. Een collega is nog steeds actief in de Eredivisie", zegt Gözübüyük. "Wie het is? Dat ga je wel lezen. Hij loopt nog net niet op naaldhakken en heeft nog net geen botox in z'n gezicht. Het is gewoon een collega-scheidsrechter."

"Ik ga in m'n boek schrijven wat hij over mij heeft geroepen en heeft gedaan", vervolgt Gözübüyük. "Ik zal nooit vergeten wat voor beeldvorming is gecreërd in mijn beginjaren. Dat heeft ook mijn gezin en vrouw veel verdriet gedaan. Mensen denken: scheidsrechters, dit en dat. Maar ook daar is strijd. Dat was voor mij een reden om nooit afhankelijk te zijn. Ik denk niet: ik moet die wedstrijd hebben, want anders heb ik geen geld. Rot op man. Als ik nu geen wedstrijd heb, ga ik lekker leuke dingen doen met m'n kinderen. Geen probleem. Ik ben blij dat ik niet afhankelijk ben."

Het lijkt diep te zitten bij Gözübüyük. "Het was altijd een strijd en nu nog steeds. Hij doet het als scheidsrechter hartstikke goed hoor, maar het gaat mij om karakter. Er zijn veel dingen gebeurd waar ik achter ben gekomen. Dat heb ik ook tegen de KNVB gezegd. Bij een andere werkgever had er misschien wat gebeurd, maar misschien gebeurt het ook nog. Dat ga ik onthullen in mijn boek. Dat wordt een shock voor een aantal mensen, ja man."