BILD: Neuer niet tevreden over aanbod, transfervrij afscheid na tien jaar dreigt

BILD: Neuer niet tevreden over aanbod, transfervrij afscheid na tien jaar dreigt

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 07:12do 26-03-2020 om 07:12

De toekomst van doelman Manuel Neuer bij Bayern München is volgens BILD hoogst onzeker. De bijna 34-jarige sluitpost speelt al negen jaar voor Der Rekordmeister, maar de onderhandelingen over een nieuw contract verlopen bijzonder moeizaam.

Neuer gaat na de zomer zijn tiende seizoen én zijn laatste contractjaar bij Bayern in. Beide partijen zijn met elkaar in gesprek over een verlenging van de bijna aflopende verbintenis, maar hebben elkaar nog niet kunnen vinden.

Volgens BILD heeft het kamp-Neuer afwijzend gereageerd op een eerste voorstel en wil de doelman langer bij Bayern blijven dan de club voor ogen heeft. Het medium houdt er rekening mee dat beide partijen uiteindelijk helemaal niet tot een akkoord komen.

In dat geval zou Neuer transfervrij kunnen vertrekken na tien buitengewoon succesvolle seizoenen. Sinds hij in 2011 overkwam van Schalke 04, won hij onder meer zeven opeenvolgende landstitels met Bayern, vier bekers én de Champions League in 2013. Bayern trok met Alexander Nübel al een nieuwe doelman aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws