Driessen onthult Gözübüyük-doelwit: 'Heeft hem altijd als een bedreiding gezien'

27 maart 2020 om 21:46
Laatste update: 27 maart 2020 om 21:47

Valentijn Driessen is van mening dat Danny Makkelie een stoorzender is in het Nederlandse scheidsrechterskorps. De arbiter zou niet goed op kunnen schieten met Bas Nijhuis en Serdar Gözübüyük, zo vertelt Driessen aan tafel bij Veronica Inside.

Nijhuis is vaker te bewonderen in het praatprogramma en steekt zijn mening dan niet onder stoelen of banken. Dat is tegen het zere been van Makkelie, zo denkt Driessen. "Dat heeft Makkelie ook laten weten in een appje aan Bas: als jullie zo over mij blijven praten bij VI, dan is het wieberen voor jou. Dat is echt verschrikkelijk", laat de journalist van De Telegraaf weten.

Een andere Nederlandse arbiter, Gözübüyük, zou volgens Driessen ook niet goed op kunnen schieten met Makkelie. Zo maakte hij Makkelie bij Andy in de Auto al met de grond gelijk, meent Driessen. "Gözübüyük bedoelde natuurlijk Makkelie, 100 procent... Gözübüyük kwam twee jaar na Makkelie en die heeft hem altijd als een bedreiging gezien. Zeker in het begin: Bert van Oostveen zat er toen nog, die vond het natuurlijk wel leuk: zo'n troetelallochtoon. Makkelie heeft hem natuurlijk altijd gezien als zijn grote concurrent", sluit Driessen zijn relaas af.