Ajax deed voorstel van vijf miljoen aan familie Nouri: 'Is bedrag dat rondgaat'

Ajax deed voorstel van vijf miljoen aan familie Nouri: 'Is bedrag dat rondgaat'

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 22:21vr 27-03-2020 om 22:21

Laatste update: vrijdag 27 maart 2020 om 22:41vr 27-03-2020 om 22:41

Valentijn Driessen claimt dat Ajax de familie van Abdelhak Nouri vijf miljoen euro schadevergoeding wilde betalen. Volgens Khalid Kasem, de advocaat van de familie Nouri, heeft de Amsterdamse club niet goed gehandeld tijdens het noodlottige moment tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen en wenst de familie een hoger bedrag. 

Dat liet de advocaat weten aan tafel bij De Wereld Draait Door. Over exacte bedragen sprak hij echter niet, tot verontwaardiging van René van der Gijp. "Wat mij tegenviel: de advocaat ging er met gestrekt been in... Dan vind ik dat je als presentator moet vragen: kom maar met harde cijfers. Wat willen jullie hebben, en wat wil Ajax geven?", vertelt de analist aan tafel bij Veronica Inside.

"Wanneer ze denken aan twintig miljoen en Ajax wil één miljoen geven, dan zou ik denken: Ajax is wat aan de lage kant. Maar Ajax bekent schuld, dus ik denk dat zij denken aan tien miljoen euro", vervolgt Van der Gijp. Hier haakt Driessen op in. "Wat ik ervan begrepen heb is het de helft daarvan, dat is het bedrag dat rondgaat", geeft de journalist van De Telegraaf aan. Wel geeft hij aan dat de familie van Nouri een hoger bedrag wenst te ontvangen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws