'Martínez zet zinnen op Barcelona: Catalanen geven prioriteit aan Argentijn'

'Martínez zet zinnen op Barcelona: Catalanen geven prioriteit aan Argentijn'

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 09:38za 28-03-2020 om 09:38

Lautaro Martínez moet de eerste aanwinst van FC Barcelona voor het nieuwe seizoen worden. De Catalanen zijn weer een stap dichter bij zijn komst nu de 22-jarige Argentijn zelf ook zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Camp Nou.

Dat melden Diario Sport en El Mundo Deportivo zaterdag. Volgens Sport geeft Barça prioriteit aan de komst van de aanvaller van Internazionale. Hoewel de coronacrisis voor onzekerheid zorgt, denkt de Spaanse kampioen dat de komst van Martínez haalbaar is. Door een transferclausule kan hij voor 111 miljoen euro vertrekken uit Milaan.

Niets lijkt een overstap naar Barcelona nog in de weg te staan, verzekert Sport. De verwachting is dat Martínez zelf zal aangeven bij Inter dat het zijn wens is om voor de Catalanen te spelen. Het is zijn droom om samen op het veld te staan met landgenoot Lionel Messi. Daarvoor is hij bereid om lucratievere voorstellen uit onder meer de Premier League af te wijzen.

Volgens MD hoopt Barça de transfersom nog wel te drukken. Zo wil de club Arturo Vidal in een deal betrekken. De Chileense middenvelder is een oude bekende van Inter-trainer Antonio Conte. Mogelijk worden nog meer spelers ingezet als ruilmiddel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws