'Waar is Van der Sar? Opeens voelen ze zich in Amsterdam niet meer verheven'

'Waar is Van der Sar? Opeens voelen ze zich in Amsterdam niet meer verheven'

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 12:34zo 29-03-2020 om 12:34

Nog altijd is er onduidelijk over het verdere verloop van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Volgens Leon ten Voorde, verslaggever van TC/Tubantia, is van eensgezindheid onder de clubs geen sprake en prevaleert het eigenbelang.

Pas rond 6 april zal duidelijk worden wat er met het restant van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie gebeurt, zo maakte de KNVB dinsdag bekend. In een vergadering met de betrokken clubs was het vooral weer een kwestie van 'ikke-ikke-ikke', aldus Ten Voorde.

De verslaggever van Tubantia weet dat 'bijna alle clubs te laf zijn om hun standpunt over het al dan niet voortzetten van de competitie met hun achterban te delen'. 'Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club.'

'Laat de voorzitter van Feyenoord - wie is dat eigenlijk? - maar eens zeggen wat de grootste volksclub van het land wil met de rest van het seizoen. En waarom horen we Edwin van der Sar nergens? Opeens voelen ze zich in Amsterdam blijkbaar niet meer verheven boven de rest.'

'Dat ze bij PSV al hebben geopperd dat de eindstand van vorig seizoen gebruikt moet worden bij de verdeling van de Europese plekken is zo treurig egoïstisch dat het bijna satire is', aldus Ten Voorde. Het ligt op dit moment voor de hand dat de competities worden afgemaakt zonder publiek, maar veel spelers zien voetballen niet zitten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws