Spurs-sterspeler twijfelt over toekomst: 'Niet zeker of ik hier ga blijven'

Spurs-sterspeler twijfelt over toekomst: 'Niet zeker of ik hier ga blijven'

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 21:45zo 29-03-2020 om 21:45

Laatste update: zondag 29 maart 2020 om 21:45zo 29-03-2020 om 21:45

Harry Kane is niet zeker van zijn toekomst bij Tottenham Hotspur. De sterspeler van Spurs geeft aan dat hij erover denkt om een transfer te maken, mocht de club de komende tijd niet om de prijzen meespelen.

In een uitgebreid interview met Sky Sports-verslaggever Jamie Redknapp geeft Kane aan dat hij niet zeker is van zijn toekomst bij de club. "Het is een van die dingen, ik kan geen ja zeggen, maar ook geen nee", geeft hij aan. "Ik houd van Spurs, dat zal ik altijd blijven doen. Maar het is een van die dingen: ik heb altijd gezegd dat als ik niet het gevoel heb dat we stappen maken als team, ik per se bij de club blijf."

Het moge dus duidelijk zijn dat Kane, die op dit moment langs de zijlijn staat met een hamstringblessure, in de toekomst zijn geluk ergens anders gaat beproeven. "Ik ben een ambitieuze speler, ik wil verbeteren, beter worden. Ik wil een topspeler worden." Kane sluit een toekomst bij Spurs echter niet uit. "Het ligt eraan wat er met het team gaat gebeuren en of we progressie boeken. Het is niet zeker of ik hier voor altijd ga blijven, maar het zou best kunnen", sluit Kane af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat is de juiste beslissing voor Kane?

Naar een grotere club verhuizen
85%
Langer bij Spurs blijven om voor de prijzen te gaan spelen
15%
(744 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws