Ook Promes biedt excuses aan: 'Achteraf gezien was het niet verstandig'

Ook Promes biedt excuses aan: 'Achteraf gezien was het niet verstandig'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 18:19ma 30-03-2020 om 18:19

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 19:04ma 30-03-2020 om 19:04

In navolging van Daishawn Redan heeft ook Quincy Promes zijn excuses aangeboden voor het feit dat hij tijdens de quarantaine-periode met een groep vrienden ging voetballen. De aanvaller van Ajax en Oranje geeft aan dat zijn actie niet zo handig was.

Afgelopen weekend postte een van de vrienden van Redan een filmpje van een groep mensen die op een veldje in Amsterdam een potje aan het voetballen waren. Op die beelden waren Redan en Promes te zien. Ze noemden zichzelf 'de quarantaine-gang'. Het is verboden om in deze periode buiten te sporten en in groepen op straat te zijn.

'Beste mensen, ik wil graag mijn verontschuldigingen aanbieden voor het filmpje waarop ik te zien ben', reageert een schuldbewuste Promes maandag via Instagram. 'Ik mis het voetbal, maar achteraf gezien was het niet verstandig naar buiten te gaan in deze omstandigheden. Ik wens iedereen sterkte in deze moeilijke tijd!' Ajax liet weten dat het in gesprek gaat met Promes. De inhoud van dat gesprek wordt intern gehouden.

Redan ging eerder op de dag al door het stof. De spits, die door FC Groningen wordt gehuurd van Hertha BSC, gaat een donatie doen aan het supportersinitiatief Noordtribune helpt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws