Ferdinand ziet ultieme United-voorhoede: 'Ik zou ze halen voor 260 miljoen'

Ferdinand ziet ultieme United-voorhoede: 'Ik zou ze halen voor 260 miljoen'

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 18:29di 31-03-2020 om 18:29

Laatste update: dinsdag 31 maart 2020 om 18:42di 31-03-2020 om 18:42

Rio Ferdinand vindt dat Manchester United komende zomer de buidel moet trekken voor twee absolute topspelers. Als het aan het clubicoon ligt halen The Mancunians zowel Harry Kane als Jadon Sancho naar Old Trafford.

Kane plaatste deze week openlijk vraagtekens bij zijn toekomst bij Tottenham Hotspur, waardoor Ferdinand kansen ziet. "Harry is altijd terughoudend geweest, maar heeft nu een paar bommetjes laten vallen", stelt de voormalig Engels international in een interview op Instagram. "Hij heeft lang gewacht tot zijn droom bij Spurs werkelijkheid werd, maar dat gebeurde niet. Hij is gefrustreerd."

"Denk je dat Harry blij, vervuld en voldaan is aan het eind van zijn carrière als hij veel scoort, records breekt, maar geen prijzen wint? Nee, hij zou daar kapot van zijn", vervolgt Ferdinand. "Ik denk dat zijn uitspraken betekenen dat hij weggaat. En ik weet dat Manchester United voor hem in de markt is, want hij is het type speler die perfect bij ze past. Hij zal wel een enorm bedrag kosten, waarschijnlijk rond de 150 miljoen euro."

Toch blijft het daar niet bij als het aan Ferdinand ligt. Hij vindt dat United ook vol voor Sancho moet gaan. "Marcus Rashford, Antony Martial, Kane en Sancho zouden heel veel verdedigers schrik aanjagen. Absoluut. Sancho is één van de grootste talenten ter wereld. Hij heeft een enorm potentieel en zal ook meer dan 110 miljoen euro kosten. Maar je koopt iemand voor de komende tien jaar, ik zou het erop wagen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws