Feyenoord bestookt met vragen: 'Bezorgd over eigen situatie en die van de club'

Feyenoord bestookt met vragen: 'Bezorgd over eigen situatie en die van de club'

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 18:11zo 05-04-2020 om 18:11

De Kuip is veranderd in een 'spookhuis'. Dat vertelt Feyenoord-directeur Mark Koevermans aan Feyenoord TV. De club beleeft net als alle andere clubs in Nederland 'hectische weken'.

"Het is een beetje een spookhuis hier, lijkt het wel", aldus Koevermans. "We zijn helemaal gesloten. Iedereen is wel thuis aan het werk volgens de richtlijnen aangegeven door het RIVM. We proberen zo veel mogelijk contact te hebben met medewerkers en uiteraard ook supporters, die zijn bezorgd. Over hun eigen situatie."

Feyenoord krijgt veel vragen. "Kan ik volgend seizoen een seizoenkaart kopen? Kan ik die misschien in delen betalen? Maar ze zijn ook bezorgd om Feyenoord. Gaan we überhaupt nog voetballen? Dat hebben we ook met onze zakelijke relaties, met onze partners. We proberen alle problemen op te vangen."

Zelf heeft Koevermans ook nog veel vragen. "Wanneer kunnen we dat nieuwe seizoen überhaupt beginnen? Dat weten we niet. Is dat 1 augustus, is dat 1 september, is dat 1 oktober. Wij proberen alle informatie te verzamelen, met iedereen in contact te blijven en een hart onder de riem te steken. Die krijgen we ook terug."

Koevermans voelt in bijna elk bericht de steun. "We zijn ook Rotterdammers, wij houden vol, zeggen wij altijd. Dat krijg ik bijna in ieder mailtje terug. Laten we dat in godsnaam met elkaar blijven doen. Dicht bij elkaar blijven, de richtlijnen volgen, hopelijk zo snel mogelijk weer gezond."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws