Ex-Feyenoorder Smolov (30) schendt reisverbod voor achttiende verjaardag partner

Ex-Feyenoorder Smolov (30) schendt reisverbod voor achttiende verjaardag partner

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 21:18zo 05-04-2020 om 21:18

Voormalig Feyenoord-spits Fedor Smolov speelt anno 2020 voor het Spaanse Celta de Vigo en is deze week in opspraak gekomen. De dertigjarige Rus is deze week naar zijn geboorteland afgereisd voor de verjaardag van zijn twaalf jaar jongere (!) partner.

Een woordvoerder van de Galiciërs bevestigt het nieuws tegenover AS. Smolov moest eerst om toestemming bij zijn club vragen, gezien de in Spanje afgekondigde noodtoestand. "Hij legde dit verzoek bij ons neer, vanwege persoonlijke redenen. Wij konden hem die garantie niet geven, omdat de bond het niet toestond."

Smolov vertrok echter alsnog. "Hij heeft ons op de hoogte gebracht en beloofd dat hij terug zou keren, zodra hij zijn persoonlijke situatie heeft afgerond." De 39-voudig international van Rusland heeft sinds enige tijd een verhouding met Maria Yumasheva, de kleindochter van voormalig president Boris Jeltsin. De twee zouden trouwen, zodra Yumasheva achttiende verjaardag had gevierd. Bij terugkeer in Spanje zal Smolov vermoedelijk beboet worden.

De oud-Feyenoorder is de tweede speler van Celta de Vigo die het huidige reisverbod in Spanje geschonden heeft. De Deen Pione Sisto maakte eind maart een autorit naar zijn geboorteland Denemarken en bracht zijn club pas op de hoogte toen hij onderweg was.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws