'Weet nog niet of ik bij Ajax blijf, we gaan het zien in de toekomst'

'Weet nog niet of ik bij Ajax blijf, we gaan het zien in de toekomst'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 19:15ma 06-04-2020 om 19:15

Laatste update: maandag 6 april 2020 om 19:23ma 06-04-2020 om 19:23

Bruno Varela weet nog niet of hij ook na dit seizoen onder contract staat bij Ajax. De Portugese doelman wordt voor het tweede jaar op rij gehuurd van Benfica.

Varela werd vorig jaar januari gehuurd nadat Kostas Lamprou een slechte wedstrijd keepte tegen sc Heerenveen. Hij werd gehaald als tweede keeper en speelde tot nu toe vier officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Zijn contract bij Ajax loopt tot het einde van dit seizoen. "Ik weet nog niet of ik blijf. We zullen het gaan zien in de toekomst", geeft hij kort aan in de Instagram-stories van Ajax, dat fans de gelegenheid gaf vragen in te sturen.

Varela, die tussendoor aangeeft niet ook nog acteur Eddie Murphy te zijn, heeft veel positieve dingen beleefd aan zijn avontuur in Nederland. "Toen ik bij Ajax kwam beleefden we veel goede momenten. Het vieren van de titel met de supporters was het beste."

Ook het Nederlandse volk kan hem bekoren. "Er zijn veel goede dingen, maar de Nederlandse mentaliteit was voor mij het beste. Ik hou van de Nederlandse mensen. Ze zijn heel aardig."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Varela goed genoeg om Ajax-doelman te worden?

(2060 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws