'Benfica hoopt spoedig Varela-nieuws van Ajax te krijgen: afkoopsom van 5 miljoen'

'Benfica hoopt spoedig Varela-nieuws van Ajax te krijgen: afkoopsom van 5 miljoen'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 16:43za 04-04-2020 om 16:43

Benfica weet nog steeds niet of het volgend seizoen weer kan beschikken over Bruno Varela of dat de doelman bij Ajax blijft. Varela wordt momenteel gehuurd door de Amsterdammers, die een optie tot koop hebben bedongen.

De 25-jarige sluitpost ligt nog tot 2022 vast bij O Glorioso, die echter nog niets hebben gehoord van Ajax. Volgens Record hebben de Amsterdammers nog tot 15 mei de tijd, is de door beide clubs vastgestelde afkoopsom voor Varela vijf miljoen euro én hoopt Benfica zo snel mogelijk te horen wat Ajax van plan is met de doelman.

Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf liet onlangs al weten dat het nog niet duidelijk is wat voor perspectief de Portugees na dit seizoen heeft. Varela is sinds zijn komst de back-up van Andre Onana, die echter zou kunnen vertrekken in de zomer. "Is Marc Overmars in staat twee topkeepers aan te trekken, dan is dat waarschijnlijk slecht nieuws voor Varela. Die heeft echter weer het voordeel dat hij relatief goedkoop is op te pikken in Lissabon", stelde Verweij eerder deze week.

Varela maakte in januari tegen Spakenburg zijn debuut in de Ajax-hoofdmacht en kwam sindsdien tot drie officiële optredens.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat zou jij Ajax aanraden?

(1682 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws