LIVE: Loting achtste finale EL bekend, Ajax treft BSC Young Boys (gesloten)

Sibon geïsoleerd: 'Ik mag zelfs niet naar de wc, daar is mijn vrouw wel strikt in'

Sibon geïsoleerd: 'Ik mag zelfs niet naar de wc, daar is mijn vrouw wel strikt in'

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 14:36vr 10-04-2020 om 14:36

Gerald Sibon is in het kielzog van Gertjan Verbeek teruggekeerd uit Australië, waar hij fungeerde als assistent-trainer van Adelaide United. Verbeek vertrok deze week al nadat de competitie werd stilgelegd en zijn salaris niet meer uit werd betaald: voor Sibon zit het avontuur Down Under er nu ook op.

De terugreis was slopend, verzekert de 45-jarige oud-spits in gesprek met FC Afkicken. "Het was niet één vlucht. We zaten ook niet in Melbourne of Sydney hè? De grote vluchtlijnen komen daarnaartoe, dus wij moesten eerst zorgen dat we in Melbourne of Sydney kwamen", aldus de Drent. "Dan zit je eerst hutjemutje en moet je daarna met een bus van de ene naar de andere terminal, ook weer allemaal boven op elkaar..."

Nu hij weer in Nederland is, moet Sibon ook nog uitkijken. "Ik zie mijn gezin en ik kan in de tuin zitten – dat kan, nu het mooi weer is – maar ik ben nog niet in mijn eigen huis geweest. Ik mag zelfs niet naar de wc, mijn vrouw is daar ook wel redelijk strikt in", glimlacht hij. "Stel je voor dat ik besmet ben: ik wil het niet aan iemand anders geven, dus ik blijf netjes op afstand. Twee weken volhouden, zolang ik zelf niet ziek word. Maar dat is voorlopig niet het geval."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws