Vakantie voor Heraclieden: Ze zijn vrij, maar de mogelijkheden zijn beperkt

Vakantie voor Heraclieden: "Ze zijn vrij, maar de mogelijkheden zijn beperkt"

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 18:52vr 10-04-2020 om 18:52

Heracles Almelo heeft het voorbeeld van FC Groningen en Vitesse gevolgd: de spelers van de Almeloërs hebben tijdelijk vrijaf gekregen. De selectie trainde aanvankelijk thuis, maar hoeft nu niet meer dagelijks zijn oefeningen te doen.

Technisch directeur Tim Gilissen heeft dit bevestigd tegenover TC/Tubantia. Heracles houdt vooralsnog rekening met een hervatting van de trainingen in mei en van de wedstrijden in juni: in dat geval zal de zomerstop slechts drie weken duren. "Daarom leek het ons ook goed om nu alvast die rust te bieden. Sommige spelers geven aan dat ze het lekker vinden dat de druk eraf is. Anderen willen graag actief blijven", aldus de TD. "We hebben de spelers op het hart gedrukt om zich te houden aan de maatregelen en zo veel mogelijk thuis te blijven. Ze zijn vrij, maar de mogelijkheden zijn beperkt."

Heel veel waarde wil Gilissen echter niet hechten aan deze mededeling, aangezien er momenteel nijpender kwesties spelen in de maatschappij. "Ik voel me bijna bezwaard om het te hebben over een pauze van de spelers van Heracles", klinkt het. "We hebben niets te klagen, er is zoveel aan de hand in de wereld."

Heracles-topscorer Cyriel Dessers vertelde eerder al tegenover VoetbalPrimeur hoe hij thuis fit probeert te blijven:

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verwacht je dat het Eredivisie-seizoen afgemaakt kan worden?

(23591 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws