'PSV en Feyenoord verrassen en hebben interesse in Ajax-vraagteken Babel'

'PSV en Feyenoord verrassen en hebben interesse in Ajax-vraagteken Babel'

12-04-2020 18:28
184

Opvallende berichten uit Turkije: Ryan Babel staat in de belangstelling van PSV en Feyenoord. Althans, dat meldt Fanatik zondag. De routinier (33) mag van Galatasaray uitkijken naar een nieuwe club.

Galatasaray verhuurt Babel sinds de winterstop aan Ajax. Bij de Amsterdamse club heeft de aanvaller niet kunnen imponeren - en inmiddels lijkt zijn rol in Turkije uitgespeeld: Galatasaray wil Babel verkopen. Met het vrijgekomen geld moet de transfer van huurling Henry Onyekuru definitief gemaakt worden.

Wedden

Meer odds

Volgens het Turkse Fanatik hoopt Babel zijn carrière te vervolgen én over enkele jaren te beëindigen in Nederland. Een langer verblijf bij Ajax lijkt logisch, maar opvallend genoeg worden PSV en Feyenoord ook genoemd als geïnteresseerde partijen. Het is onduidelijk hoe serieus dat is.

Het nieuws van Fanatik volgt enkele uren na het Hürriyet-bericht dat zaakwaarnemer Winny Haatrecht op zoek is naar een oplossing voor Babel. De 63-voudig international van het Nederlands elftal speelde eerder voor Liverpool, Hoffenheim, Kasimpasa, Al-Ain, Deportivo La Coruña, Besiktas en Fulham.