Guidetti is 'te duur' en lijkt weer op zoek te moeten naar nieuwe club

Guidetti is 'te duur' en lijkt weer op zoek te moeten naar nieuwe club

Gepubliceerd: donderdag 16 april 2020 om 09:12do 16-04-2020 om 09:12

Laatste update: donderdag 16 april 2020 om 09:16do 16-04-2020 om 09:16

John Guidetti moet na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk weer op zoek naar een nieuwe club. Hannover 96 kan de Zweedse huurling niet betalen.

Guidetti verruilde het Spaanse Alavés in januari op huurbasis voor Hannover, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. In vijf wedstrijden was hij goed voor één doelpunt. Of daar nog wat bijkomt, hangt af van wanneer en of er nog gevoetbald wordt in Duitsland.

De kans is in elk geval klein dat Guidetti ook volgend seizoen in Hannover speelt. "Ik vind hem leuk, maar hij is waarschijnlijk te duur om de samenwerking een vervolg te geven", aldus clubbaas Martin Kind tegenover Sportbuzzer.

Hannover betaalt een half miljoen euro aan Alavés om Guidetti te huren en kán een optie tot koop van 4,5 miljoen lichten om hem definitief over te nemen. Door de financiële gevolgen van de coronacrisis ligt dat echter niet voor de hand. Hannover staat negende op het tweede niveau.

Bij het Spaanse Alavés lijkt de rol van Guidetti ook uitgespeeld. Deze winter werd de 28-jarige Zweed nog in verband gebracht met Feyenoord, maar trainer Dick Advocaat was naar verluidt geen voorstander van zijn komst.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws