'FC Twente duikt weer op in Turkije: gesprekken met oude bekende Aissati'

'FC Twente duikt weer op in Turkije: gesprekken met oude bekende Aissati'

17-04-2020 13:22 Laatste update: 13:34
60

Een opmerkelijk gerucht uit Turkije: FC Twente heeft zijn zinnen gezet op de komst van Ismaïl Aissati. De 31-jarige middenvelder van Denizlispor is volgens Fotomac zelfs in gesprek met de Enschedese club.

Aissati maakte ruim twee jaar geleden de overstap van tweedeklasser Balikesirspor naar Denizlispor. Bij de nummer tien van de Süper Lig loopt zijn contract nog één jaar door, maar hij lijkt te mogen vertrekken. Volgens Fotomac geeft Aissati de voorkeur aan een terugkeer naar Nederland en 'flirt' hij met FC Twente.

Ted van Leeuwen, technisch directeur in Enschede, zou Aissati op zijn beurt graag aan de selectie van volgend seizoen toevoegen. In het seizoen 2006/2007 maakte de oud-speler van onder meer PSV, Ajax en Vitesse al eens indruk in het Twente-shirt. Aissati kwam dit jaar bij Denizlispor tot 25 competitiewedstrijden.

Het is niet de eerste keer deze week dat Turkse media een Nederlandse voetballer linken aan FC Twente. Ook Besiktas-aanvaller Jeremain Lens zou in de belangstelling staan van de Enschedese club.