Buitenspel: Man United zoekt 'superfan' en biedt duizelingwekkend jaarsalaris

Buitenspel: Man United zoekt 'superfan' en biedt duizelingwekkend jaarsalaris

19-04-2020 10:38
32

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Manchester United zoekt 'superfan'
Spreek je vloeiend Engels, ken je de weg op social media en vooral: ben je een 'superfan' van Manchester United? Dan heeft de Engelse grootmacht misschien wel dé droombaan voor jou. United biedt een duizelingwekkend jaarsalaris van 115.000 euro netto voor de persoon die de Twitter- en Instagram-pagina van de club, gevolgd door in totaal 1,1 miljard supporters, naar een hoger niveau kan tillen.

'Onze nieuwe man moet de drijvende kracht achter de social media-cultuur van Manchester United worden en geobsedeerd zijn door nieuwe en interessante manieren om fans te bereiken', klinkt het. 'Dit is een unieke kans om het portfolio van één van de grootste merken ter wereld te runnen.' De spelers van Man United, waaronder Jesse Lingard en Paul Pogba, kwamen de afgelopen maanden regelmatig negatief in het nieuws door hun social media-uitspattingen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can't have Manchester without the NHS. #StayHomeSaveLives #ProtectTheNHS #ClapForOurCarers #AlwaysUnited

Een bericht gedeeld door Manchester United (@manchesterunited) op