'Karius wil vertrekken bij Besiktas en stapt naar FIFA om terugkeer te realiseren'

'Karius wil vertrekken bij Besiktas en stapt naar FIFA om terugkeer te realiseren'

21-04-2020 20:15
19

Loris Karius wil vertrekken bij Besiktas. De keeper, die door de Turkse club wordt gehuurd van Liverpool, klaagt over het feit dat hij zijn salaris al een tijd niet heeft ontvangen en is niet van plan om langer bij zijn tijdelijke werkgever te blijven.

'Karius is naar de FIFA gestapt vanwege niet betaalde salarissen en een mogelijke contractontbinding', vertelt Besiktas-bestuurslid Erdal Torunogullari op Instagram, geciteerd door The Mirror. 'Hij wil dat we hem geld betalen voor de maanden die hij niet gespeeld heeft. Hij wil vertrekken en dat is zijn beslissing. Wij willen geen onverdiende betalingen doen.' 

Karius stond 25 keer onder de lat bij Besiktas voordat het voetbal werd stilgelegd vanwege het coronavirus, maar het lijkt er dus op dat de doelman niet van plan is het shirt van de Turkse club vaker aan te trekken. Een toekomst bij Liverpool lijkt er voor hem ook niet in te zitten, waardoor aangenomen mag worden dat hij volgend seizoen bij een andere club een frisse start wil maken. Volgens The Mirror heeft Karius nog vier maandlonen tegoed.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie