'Stade Rennes koerst af op Champions League: Real Madrid moet één jaar wachten'

'Stade Rennes koerst af op Champions League: Real Madrid moet één jaar wachten'

Gepubliceerd: dinsdag 28 april 2020 om 16:58di 28-04-2020 om 16:58

De komst van Eduardo Camavinga is een kwestie van tijd voor Real Madrid, meent het in de Spaanse hoofdstad gevestigde Marca. Wanneer de zeventienjarige Fransman over zal komen, is echter nog maar de vraag: mogelijk hangt één en ander samen met mogelijke Champions League-plaatsing van zijn huidige werkgever Stade Rennes.

De club uit Bretagne staat momenteel derde in de Ligue 1, die echter niet meer uitgespeeld zal worden. De Franse bond heeft nog geen besluit genomen over de verdeling van de Europese tickets, maar het heeft er alle schijn van dat Stade Rennes zich op kan maken voor zijn debuut in het miljardenbal.

Volgens Marca zou dit kunnen betekenen dat Real Madrid nog een jaartje geduld moet hebben met Camavinga. De recent afgetreden Stade Rennes-voorzitter Olivier Letang zou in een eerder stadium al een afspraak hebben gemaakt met het toptalent: bij plaatsing voor de Champions League zou Camavinga nog minstens één jaar bij Les Rouge et Noir blijven.

De in Angola geboren middenvelder heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al flink wat meters gemaakt in Bretagne: Camavinga speelde dit seizoen liefst 36 wedstrijden, voordat het seizoen werd stilgelegd. Sinds hij in augustus zijn contract tot 2022 verlengde, wordt zijn marktwaarde geschat op zestig miljoen euro.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws