NEC ontvangt na 21 maanden (!) volledige Kadioglu-som: 'Langs het randje gegaan'

NEC ontvangt na 21 maanden (!) volledige Kadioglu-som: 'Langs het randje gegaan'

Gepubliceerd: dinsdag 28 april 2020 om 17:39di 28-04-2020 om 17:39

Laatste update: dinsdag 28 april 2020 om 17:45di 28-04-2020 om 17:45

NEC kan eindelijk opgelucht ademhalen: de Nijmegenaren hebben nu de volledige transfersom voor Ferdi Kadioglu binnen. De aanvallende middenvelder vertrok in de zomer van 2018 (!) naar Fenerbahçe, dat lange tijd naliet om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen.

De Nijmegenaren hadden nog zeven ton tegoed en moesten zelfs de FIFA inschakelen. Fenerbahçe is na 21 maanden alsnog over de brug gekomen, bevestigt directeur Wilco van Schaik in gesprek met de Gelderlander. "Ik zat in bespreking en werd door Rifki Holla, onze medewerker op financiën, naar beneden geroepen. Kijk even op het scherm, zei hij alleen maar."

Van Schaik zag dat ook het laatste gedeelte van de transfersom over was gemaakt. "Dit is een enorm proces geweest. We hebben er elf maanden achteraan gezeten." De euro's uit Istanbul zouden voor het financieel geplaagde NEC zomaar eens van levensbelang kunnen zijn, zeker nu men het voorlopig zonder wedstrijdinkomsten moet stellen. "Al die tijd hebben we met geld moeten schuiven. We zijn heel zuinig geweest. We zijn echt langs het randje gegaan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws