Frustraties bij Heerenveen: 'Ik weet alleen dat ik hier komend seizoen niet speel'

30 april om 09:44

Alen Halilovic heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor sc Heerenveen. Door de coronacrisis is het seizoen in Nederland ten einde en daar baalt de Kroatische middenvelder, die wordt gehuurd van AC Milan, als een stekker van.

Halilovic had het idee dat hij in januari en februari steeds beter in vorm kwam. "Ja, mijn teamgenoten begonnen me steeds beter te vinden op het veld. Alles leek op zijn plaats te vallen. Ik gaf assists, maakte een mooie goal en voelde me echt geweldig. Ik dacht dat ik het seizoen zo kon afmaken, maar toen brak het coronavirus uit...", treurt hij tegenover T-Portal.

Omdat zijn huurcontract pas op 30 juni afloopt, is het nu een kwestie van de tijd uitzingen in Heerenveen. "Ik weet alleen dat ik komend seizoen niet bij Heerenveen speel", aldus Halilovic. "Maar ik lig nog twee maanden vast, dus dat moet ik respecteren."

De toekomst van Halilovic is ongewis. AC Milan heeft de laatste maanden niets van zich laten horen. "Nee, ik heb absoluut geen informatie. Misschien weten ze zelf ook niet hoe de toekomst eruitziet", besluit de 23-jarige Kroaat, die eerder voor Dinamo Zagreb, FC Barcelona, Sporting Gijón, Hamburger SV, Las Palmas en Standard Luik uitkwam.