Advocaat over Feyenoord-gerucht: 'Al een half jaar niet met hem gesproken'

Advocaat over Feyenoord-gerucht: 'Al een half jaar niet met hem gesproken'

04-05-2020 16:22
52

Feyenoord-trainer Dick Advocaat denkt niet serieus na over het aantrekken van Jeremain Lens. De coach geeft wel toe dat de Rotterdammers scouten naar een potentiële opvolger van Steven Berghuis.

"We hebben een aantal scouts die allerlei lijsten hebben gemaakt met namen voor posities, we hebben spelers in beeld en weten wat we willen. We zijn sowieso aan het kijken of we op een of twee posities spelers kunnen aantrekken", citeert De Telegraaf Advocaat op de persconferentie van Feyenoord.

Lens wordt al tijden in verband gebracht met Feyenoord, maar volgens de coach is dat nu niet aan de orde. "Ik heb die naam voorbij zien komen. Weet je dat ik al bijna een half jaar niet met Lens heb gesproken? Ik noem hier niet specifiek de posities waarvoor wij spelers zoeken. Iedereen kan raden om welke posities het gaat. Maar het zal vooral afhangen van wat er straks allemaal wel en niet kan bij de club. Als buitenlandse clubs zich melden voor een speler van ons dan moeten ze heel veel geld betalen. Dat is in ons voordeel. En daarmee halen wij dan een goede speler terug", aldus Advocaat, die met Berghuis heeft gesproken over een mogelijk vertrek bij Feyenoord.