Barazite niet meer terug naar Nederland: 'Enkeltje Dubai, we hebben al een woning'

Barazite niet meer terug naar Nederland: 'Enkeltje Dubai, we hebben al een woning'

Gepubliceerd: zaterdag 9 mei 2020 om 21:38za 09-05-2020 om 21:38

Nacer Barazite keerde de Eredivisie in 2017 de rug toe en ziet zichzelf niet meer terugkeren in de Nederlandse competitie. De 29-jarige Arnhemmer speelde voor Arsenal, Derby County, Vitesse, Austria Wien, AS Monaco, FC Utrecht, Yeni Malatyaspor, Al-Jazira FC en komt tegenwoordig uit voor Buriram United in Thailand.

Barazite mist zijn geboorteland niet, laat hij desgevraagd weten aan de clubkanalen van FC Utrecht. "Ik ben al vanaf mijn zestiende in het buitenland en ik ben nu meer dan drie jaar niet in Nederland geweest. Tijdens de eerste jaren snak je er wel naar dat je voor een dag of twee naar Nederland kan. Maar mijn ouders pendelen nu ook heen en weer tussen Nederland en Marokko, die zijn op dit moment ook daar. Alleen mijn broer en zus zijn er nog."

Na zijn carrière wil de voormalig jeugdinternational van Oranje zich in Dubai vestigen. "Dat staat al meer dan twee jaar vast. We hebben al een woning daar, mijn gezin zit daar, mijn kinderen gaan daar naar school. Als ik klaar ben, is het een enkeltje Dubai."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws